Servicii Profesionale de deratizare, dezinfectie, dezinsectie la un telefon distanta

Servicii

Eficienta si calitatea serviciilor noastre de deratizare, dezinsectie, dezinfectie - DDD sunt garantate de o echipa calificata, instruita pentru a satisface cerintele clientilor cu promptitudine si profesionalism la nivel de municipiu, la nivelul judetului Bihor şi nu numai. Compania noastra vine in intampinarea clientilor, deopotriva, cu produse atent selectionate calitativ, la care se adauga raportul optim pret-calitate si nu in ultimul rand, atentia acordata protejarii mediului inconjurator. In cazul incheierii unui contract SC SARAPOCSE COMPANY SRL acorda garantie privind eficacitatea masurilor intreprinse pe toata durata contractului. Eventualele reclamatii vor fi solutionate, pe cale amiabila, fara costuri suplimentare din partea beneficiarului, in masura in care acestea se vor dovedi motivate.

Deratizare

Deratizarea este realizata in statii de intoxicare a rozatoarelor - pentru a se evita consumarea accidentala a momelilor raticide de catre animalele domestice. Substantele active sunt substante din generatia a treia. În cadrul companiei noastre, accentul este pus pe utilizarea noilor produse ecologice, care inlocuiesc treptat substantele chimice “clasice” si corespund normelor Uniunii Europene. Deratizarea, in sine, consta in aplicarea de masuri permanente menite sa elimine rozatoarele daunatoare: soareci, sobolani - aducatoare de microbi si diverse boli periculoase cu impact negativ, deopotriva, asupra omului si a animalelor. In Romania principalele rozatoare sunt popandaul, sobolanul cenusiu (sobolanul de casa) si soarecele de casa.

Dezinfectie

Dezinfectia se realizeaza prin pulverizarea de substante cu spectru larg de actiune, cu timp de reactie foarte scurt. Aplicarea substantelor se face cu aparatura de ultima generatie. Substantele pot fi aplicate pe orice tip de suprafata si se preteaza utilizarii in spatii variate, precum gradinitele, scolile, restaurantele, cantinele, spitale etc. Dezinfectia se poate defini ca fiind actiunea de igienizare care urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii si combaterii infectiilor si bolilor transmisibile atat la om, cat si la animale. Germenii patogenici constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Ei reprezinta un focar continu de boli infectioase si parazitare, ce necesita masuri de prevenire si combatere.

Dezinsectie

Dezinsectia reprezinta un proces concretizat pulverizare de substante cu efect rapid si persistent, in timp. Insecticidele folosite sunt incadrate in clasa a III-a si a IV-a de toxicitate si sunt pulverizate prin metode noi, folosite in Uniunea Europeana: ceata calda, ceata rece, nebulizare etc. Substantele sunt inodore si nu sunt nocive pentru oameni si animale. Dezinsectia are ca activitate principala distrugerea insectelor si arahnidelor (paianjeni) in scopul prevenirii bolilor infectocontagioase care pot fi transmise prin acesti vectori. Insecticidele utilizate sunt folosite pentru distrugerea mustelor, a purecilor, a paduchilor de cap si de corp, dar si a gandacilor, furnicilor si plosnitelor.

 

certificari sara pocse Oradea

 

 

S.C. SARAPOCSE COMPANY S.R.L. propune metode de lucru in conformitate cu normele HACCP, iar lucrarile se efectueaza....

certificari Sara Pocse

Noutati

Orice problema DDD se rezolva cu Sara Pocse

Daca esti informat esti mai protejat.
Promovarea in permanenta a gamelor ecologice, innoirea echipamentelor, oferte de sezon, consilierea clientului. Apelati cu incredere la S.C. SARAPOCSE COMPANY S.R.L., Oradea / Bihor, iar profesionistii nostri se vor ocupa de problemele legate de cei trei DDD: deratizare, dezinfectie, dezinsectie.